ABOUT

Na Charlie ‘BIRD’ Parker vonden de eigenaren van BIRD het tijd voor een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse soulzangeres Mavis Staples. In MAVIS herleven de jaren dertig – de warmte maar ook de rauwheid. Het historische pand aan de Westzeedijk is dan ook in de oorspronkelijke staat teruggebracht, met een knipoog naar de luxueuze cruiseschepen, die destijds in het gebied aanmeerden. Stap binnen bij MAVIS en vind een klassieke cocktailbar, een intiem restaurant én een sfeervolle dansvloer.

Kies een van onze wereldgerechten om te delen en geniet van onze perfect geserveerde cocktails, uitstekende bierselectie of een goed glas wijn met vinyl-klassiekers als Stevie Wonder, Ella Fitzgerald en Curtis Mayfield op de achtergrond. Wanneer de avond overgaat in de nacht verandert Mavis in een soulvolle nachtclub waar je in het weekend danst tot in de late uurtjes. 

– Soul of many, heart of plenty

SERGINHO

Maak kennis met onze keuken held Serginho, 26 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. In 2016 begon hij als afwasser in de jazz keuken van BIRD. Inmiddels is Serge doorgegroeid tot pizzaiolo én zelfstandig werkend kok. In zijn vrije tijd is Serginho rapper in de boyband “Aluminiumboiz”. Hij omschrijft zichzelf als: creatief, sociaal en zorgzaam.